Nieuwsbrieven
maken & versturen

Nieuwsbrieven versturen

Nieuwsbrieven maken met Mailstage

Nieuwsbrieven maken en versturen vanuit een e-mailprogramma zoals Outlook is onprettig en onoverzichtelijk. Ook wil je natuurlijk dat je nieuwsbrief er verzorgd en mooi, conform eigen huisstijl, uitziet en dat mensen zich eenvoudige kunnen aanmelden via de eigen website.

Eenvoudige software

Cybox ontwikkelde in eigen huis software waarmee het opstellen en versturen van je e-mailnieuwsbrieven wordt beperkt tot een fluitje van een cent. Interesse om te gaan mailen met Mailstage? Informeer eens naar de mogelijkheden en een vrijblijvende demo!

Neem contact op

  • Nieuwsbrieven in je huisstijl
  • Inplannen op elk moment
  • Adressenbeheer
  • Makkelijk in gebruik!

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp