Referenties: technische ondersteuning Zoom evenementen

image

Face Two

De samenwerking met Joris Claassen van Cybox was geweldig, professioneel, doordacht, meedenkend en aanvullend!

Wij hebben op 8 en 10 juni een zeer uitgebreid en uitdagend online programma neergezet voor het ministerie van VWS met 4 talkshows, 31 deelsessies, 2 webinars en 2 podcasts voor 700 deelnemers. Deze hele productie vond plaats bij Industrial Studio’s in Arnhem. Voor de talkshow was een platform ingericht, maar de 31 verschillende deelsessies werden allemaal gegeven via Zoom. Op het gebied van Zoom nam Joris ons bij de hand voor alle workshops om tot een perfect resultaat te komen! Communicatie met ons als team, de opzet van het programma, communicatie (voorgesprek) met alle sprekers, hands-on problemen oplossen, begeleiding tijdens de sessies, kortom, je kunt het zo gek niet bedenken, Joris heeft het geregeld en indien nodig opgelost. Joris heeft een bijzondere combinatie aan eigenschappen, technisch zeer sterk en daarnaast communicatief ook!

Samen waren we een echt team dat alle uitdagingen aangegaan is, met als gevolg een bijzonder tevreden en blij ministerie van VWS als opdrachtgever! Super bedankt en nogmaals chapeau!!

Face Two Communication & Events
Janneke Mulder, Wijk bij Duurstede

image

VanHuisUit

"Het organiseren van live congressen ken ik als geen ander maar het vertalen naar een digitale omgeving was nieuw en daar zocht ik voor een van mijn klanten technische ondersteuning bij. Cybox was de partij waarmee ik zee ging en wat een goede keuze bleek dat! Samen hebben we gepuzzeld op wat de beste opzet was. Joris is een fijne sparringpartner, hij ontzorgt en bewaart de rust tijdens de bijeenkomst. De goede voorbereiding heeft geleid tot een serie soepel verlopen bijeenkomsten via Zoom. En dat merken deelnemers en sprekers. Een hele prettige en gezellige samenwerking die naar meer smaakt!"

VanHuisUit communicatie & organisatie
​Marjolein van der Kemp, Doorn

image

Gezonde Kinderopvang

De samenwerking met Joris van Cybox voor de online Gezonde Kinderopvang 10-daagse is naar volle tevredenheid verlopen. Joris denkt goed mee, is snel en duidelijk in zijn communicatie en zorgt ervoor dat je over de techniek geen enkele zorg meer hebt. We hebben van zowel sprekers als deelnemers terug gehoord dat de technische ondersteuning zo goed geregeld was. Een volgende keer zullen wij zeker Joris weer inschakelen.

Gezonde Kinderopvang 10-daagse
Roos Jansen en Margien van Rooij

image

Huis voor Beweging

Huis voor Beweging werkt graag samen met Joris Claassen van Cybox. Bijzonder aan de samenwerking met Joris is dat hij snel schakelt, meedenkt en makkelijk op de achtergrond aan de knoppen draait zodat alles op technisch gebied in orde is, van webinar tot meerdere workshops tegelijk. Joris heeft een vriendelijke uitstraling, is communicatief vaardig en denkt mee met de organisatie. Een aanwinst om in te huren! 

Huis voor Beweging
Yrsa Wagemaker & Monique Hampsink

image

FNO

Joris heeft ons enorm geholpen bij een startbijeenkomst met ruim 50 mensen. Hij dacht met ons mee en zorgde voor een vlekkeloos verlopende zoom bijeenkomst waar deelnemers heel blij mee waren.

FNO zorg voor kansen
Katinka Visscher

image

LOF

Door de expertise van Cybox, heeft het jaarlijkse LOF Congres in 2021 online doorgang kunnen vinden. Het online congres met ongeveer 300 deelnemers verliep vlekkeloos. (Joris van) Cybox dacht erg goed mee en kwam ook met goede suggesties en ideeën! De samenwerking was erg prettig en we bevelen Cybox dan ook ten zeerste aan!   

Stichting LOF Congres
Sander Lemmens, Kevin van Abswoude, Marie-Sophie Hoogervorst, Tom Meering, Joris Lijzenga en Rachelle Jacobs

image

MacDonald

De algemeen nut beogende instelling Friends of MacDonald • The Dutch Connection hoopt het inzicht te kunnen bevorderen in de verhoudingen tussen Azië, Europa en Noord-Amerika. Zij doet dat door jaarlijks de internationale Ranald MacDonald-prijs uit te reiken voor werk van een kunstenaar of schrijver dat uitzonderlijk waar, goed en schoon is. Normaal gesproken wordt de winnaar uitgenodigd en, zo nodig, ingevlogen voor een uitreiking van de prijs op een klassieke driemaster in de haven van Amsterdam. Maar de tijden zijn niet normaal. Dus moest er dit jaar een bijeenkomst op het wereldwijde web komen. Wel, zonder dat de stichting er enig omkijken naar had, heeft Joris Claassen dat tot in de puntjes verzorgd. En dat voor een prijs die uitstekend paste bij een stichting zonder winstoogmerk. Waarvoor hulde.

Friends of MacDonald • The Dutch Connection
Fred Dijs, secretaris FOM NL

image

HUS

Cybox heeft onze online Chronische Zorgdag uitstekend begeleid.  Dankzij de expertise van Joris en Bas konden 80 huisartsen en praktijkondersteuners hun weg vinden naar de verschillende online nascholingen. Ook de communicatie en service-gerichtheid in de aanloop naar ons evenement was geweldig. Dank en graag tot de volgende keer!  

HUS- Academie, Huisartsen Utrecht Stad
Bianca Tan, programmamanager

Referenties: technische ondersteuning Zoom evenementen