Zoom Co-host en technische ondersteuning

Wij ontwikkelen al sinds 1997 sterke websites en rollen innovatieve online oplossingen uit. We hebben ook de hosting en e-mail in eigen beheer. Onze eigen techniek blijkt telkens weer een solide, flexibele basis. Ondersteuning bij een online meeting is één van onze nieuwste paradepaardjes. Wij zijn daarom graag jouw Zoom co host en bieden volledige ondersteuning aan bij het organiseren van een online meeting. Wat kunnen wij als co host voor jou doen?

zoom tekening illustratie

Zoom co host nodig?

Je kent het inmiddels wel. Je logt in en weet niet zeker of iemand je gezien heeft, of er is wel iemand maar die staat nog op mute tot iedereen binnen is. De eerste indruk bij binnenkomst is ook online erg belangrijk. Een eerste indruk bij een online meeting of webinar is de impressie die je achterlaat bij bezoekers en deelnemers. Wij kunnen die ontvangst en binnenkomst beheren en mensen zich welkom laten voelen bij jouw online bijeenkomst. Op een manier die bij jouw bedrijf past.

zoom tekening illustratie

Webinar & Workshop
facilitator nodig?

Jouw kantoor is misschien beperkt, maar online is er ruimte genoeg. Wil je een online webinar of workshop organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe te sturen? Wij kunnen breakout-ruimtes voor jou opzetten voor duo’s of kleine groepen. Wij kunnen de verbindingen leggen en bijvoorbeeld sturen wanneer iedereen plenair aanwezig moet zijn.

zoom tekening illustratie

Zoom Producer nodig?

Vind jij het een leuk idee om een achtergrondmuziekje te spelen wanneer men wacht tot de online meeting of presentatie gaat beginnen? Of heb jij een leuk evenement waarbij je graag muziek als ondersteuning wilt gebruiken of wil je originele pauzemuziek? Wij hebben diverse muzikanten en Dj’s in huis die graag online de desgewenste tunes zullen spelen! Wij zijn jouw Zoom producer én jouw Zoom DJ!

zoom tekening illustratie

Zoom beveiliging nodig?

Maak jij je druk dat iemand wilt inbreken in jouw zoom meeting of stiekem wilt mee feesten tijdens jullie online bedrijfsevent? Wij zorgen ervoor dat je alle nieuwe beveiligingsfuncties van Zoom gebruikt waardoor inbrekers geen kans meer maken. Mocht er onverhoopt toch een virtuele virtuoos tussen zitten dan hebben wij deze direct in de smiezen en verwijderd voor je er erg in hebt.

zoom tekening illustratie

Zoom Chat beheerder nodig?

Wil jij een virtuele pop-up medewerker onderin je beeldscherm? Ook dat regelen wij graag. Wij kunnen hier veelgestelde vragen beantwoorden, links en bronnen delen, de pauze aankondigen, instructies voor activiteiten of danstips voor de pauze geven. 

zoom tekening illustratie

Technische ondersteuning
Zoom nodig?

Er is altijd wel iemand waarvan de camera niet werkt, die halverwege de sessie opeens uit de lucht gaat of waarvan de microfoon voor galm zorgt. Wij kunnen dan 1 op 1 met deze persoon chatten en de technische problemen oplossen.

zoom tekening illustratie

Online bijeenkomst organiseren?

Ben jij nog op zoek naar leuke invulling voor jouw bijeenkomst, training, een boeiende spreker of een gezellige quiz? Ook hier denken wij graag mee zodat jouw bijeenkomst origineel en persoonlijk wordt! Van uitnodiging tot afscheidslied!

zoom tekening illustratie

Zoom expert

Organiseer jij een workshop of webinar en wil jij je niet druk maken over de technische kant maar focussen op jouw expertise? Huur ons dan in als Zoom Expert en verzeker jezelf van het feit dat jouw webinar niet alleen professioneel, maar ook onvergetelijk kan worden. Om die eerste onuitwisbare indruk te maken of om jouw werknemers echt te betrekken. Want online kan wel degelijk persoonlijk zijn, maar dan moet je het wel goed aanpakken! 

Er zijn momenteel geen meldingen of storingen bekend.
Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht*