Innovatie en ontwikkeling zijn belangrijke kernwaarden

Voor Cybox zijn innovatie en ontwikkeling belangrijke kernwaarden. Wij geloven er heilig in dat het in eigen huis (soms met de juiste partners) ontwikkelen en ontdekken de juiste route is om scherp te blijven in onze zeer snel veranderende digitale wereld. Innovatie is goed voor Cybox en zorgt voor nieuwe persoonlijke uitdagingen die ons en u scherp houden.

Uiteraard wordt niet elke “test” een product, maar vaak komen onderdelen terug in latere projecten. Niet zelden begint de ontwikkeling van een nieuw product of dienst met een vraag of opmerking van een klant, informeer dus vooral naar de mogelijkheden.

Project wifi centrum Boxmeer

In opdracht van de Gemeente Boxmeer realiseerden wij een sterk draadloos wifi-netwerk in het (winkel)centrum.

Webcam in kerktoren

Installatie van een webcam die door middel van een draadloze straalverbinding live registratie van beeld in het winkelcentrum toont.

LiveQ enquêtetool voor seminars

Vragen en antwoorden worden live gesteld en verzameld op uw iPhone nadat men 20 seconden bedenktijd heeft. En eventueel getoond op een live meegroeiende taartgrafiek. www.liveq.nl

Dit zijn maar enkele voorbeelden van dergelijke projecten in het wild.

Heb je ook een goed idee?

Wij zijn gewoon aan het werk, maar even niet op kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 

Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we je helpen?
Bericht