Backstage cms: <br />een sterke fundering voor onze projecten
Backstage cms 5

Backstage cms:
een sterke fundering voor onze projecten

'Backstage CMS' is in eigen huis ontwikkelde software waarmee je zelf de inhoud van je website kunt beheren. Het zit vol met mogelijkheden, maar is toch héél eenvoudig in gebruik. 

Ook zonder enige technische kennis van internet kun je hiermee aan de slag. Wij zijn trots op ons systeem dat wij beschouwen als 'ons wonderkind met superkrachten'.

Goede techniek is de fundering voor een snelle, responsive website en dát is enorm belangrijk in een wereld waar men binnen 3 tellen weg is wanneer iets niet snel genoeg lijkt te functioneren.

Wij kunnen letterlijk en figuurlijk bouwen op ons Backstage-systeem. Het bestaat standaard uit tekstpagina’s met foto’s, videolinks en downloads. Handige plugins: fotoalbums, agenda, nieuws en contactformulieren. Daarbij is het uit te breiden met allerlei functies zoals e-commerce, social media, reserveersystemen, ticketshops en alles wat we nog niet bedacht hebben.

Goede vrijdag 1 april en tweede paasdag maandag 5 april zijn wij gesloten.

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp