Interactieve kavelkaart voor Laarakker
Laarakker A73

Interactieve kavelkaart voor Laarakker

Cybox mocht een nieuwe website maken voor Laarakker, het bedrijvenpark aan de A73 in Cuijk. De grootste vraag was hoe zij de kavels zo duidelijk mogelijk konden presenteren aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe (bedrijfs)locatie.

Ons antwoord hierop was een interactieve (vector)kaart als basis die direct duidelijkheid verschaft. Ook heeft de website een letterlijke helicopterview middels dronebeelden die direct helder maken hoe ideaal de ligging van industrieterrein Laarakker is.

Laarakker gelooft, net als wij, in de kracht van onze regio én van samenwerken. Maak kennis met industrieterrein Laarakker en bouw mee aan de slagvaardigheid van de regio.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp