Online beeldbank voor de brandweer
website labs logo/huisstijl

Online beeldbank voor de brandweer

Mooie online beeldbank voor de Brandweer Boxmeer waarbij fanatieke vrijwillige brandweerlieden zich inzetten voor het archiveren en online beschikbaar maken van oud en recenter beeldmateriaal zoals foto's en krantenknipsels. Ook kan men video's en audiofragmenten plaatsen en afspelen via de website. Betalen gaat naar gebruik aan opslag en de foto's worden in de cloud opgeslagen.

De beeldbank is sterk door een uitgebreide filtermogelijkheid waarbij je o.a. op trefwoord, voertuig, type en categorie kan bladeren. Ook snel zoeken is makkelijk gemaakt en voor leden is er meer beschikbaar na inloggen. Dankzij het nauwkeurige vulwerk van de beheerders kon dit technisch uitdagende project slagen we hopen dat de brandweer volop mooi beeldmateriaal blijft plaatsen. 

We nodigen je van harte uit om ook een beeldbank te beginnen voor je organisatie.. Neem daarvoor gerust eens contact op.

Er zijn momenteel geen meldingen of storingen bekend.
Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht*