Spekende website voor het centrum van Boxmeer
Centrum Boxmeer

Spekende website voor het centrum van Boxmeer

Voor het centrum van Boxmeer ontwikkelden we een mooie website waar zowel beleving als informatievoorziening hand in hand gaan. Je vindt er overzichten met handige filtermogelijkheden, maar ook mooie pagina's van o.a. de winkels en restaurants die het centrum rijk is. Zo weet je precies waar en wanneer je moet zijn!

Team Cybox was fanatiek, want nam ook de vormgeving, tekstschrijven en een deel van de fotografie voor haar rekening. We gingen op bezoek in de winkels en gingen op pad voor sprekende verhalen en foto's. Op de site kun je een kijkje nemen op de interactieve kaart van het winkelcentrum en worden koopzondagen uitgelicht. Verder is er een leuk onderdeel "wat anderen zeggen" en hebben we ook een webcam bovenin de kerk gerealiseerd die iedere 5 minuten een foto schiet en op de website laat zien.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 

Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp