Heldere website voor parel aan de Maas
De Meerstoel

Heldere website voor parel aan de Maas

Als toeristische trekpleister kwam de Meerstoel aan het sluizencomplex in Sambeek al snel bij ons uit. Door onze affiniteit met de recreatieve sector en ons eigen regioplatform zijn wij bekend met de gedachtengang van de toerist.

De Meerstoel, perfect gesitueeerd aan de door UNESCO bekroonde Maasheggen, is al jaren hét bekende adres voor een mooi ijsje, goede lunch of picknickmand aan de Maas. In de agenda op de website check je makkelijk wat er wanneer te doen is aan tochten, proeverijen en rondleidingen. Uiteraard behoort direct reserveren ook tot de mogelijkheden.

We ontwierpen zowel een nieuwe website als huisstijl voor dit pareltje aan de Maas en uiteraard zorgden we er voor dat ze goed vertegenwoordigd en vindbaar zijn via het regioplatform Land van Cuijk. 

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp