Website voor Boxmeerse advocaten
GH Advocaten

Website voor Boxmeerse advocaten

Voor advocatenkantoor GH advocaten kwam de vraag om een aansprekende en nette website te realiseren. Een van de wensen was om de verschillende rechtsgebieden voor bezoekers duidelijk en laagdrempelig te maken.

Ook kun je snel op een prettige manier kennis maken met het team. Men kan zelf de juiste expertises aan de desbetreffende teamleden koppelen, zodat deze juist worden weergegeven op de site. Cybox verzorgde ook de fotografie en vormgeving en maakte hiervan een fijn interactief geheel. Met een Backstage 5 als fundering is het met recht een sterke website.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp