Website van boetiek voor hair, beauty en lifestyle
Good to be Hair

Website van boetiek voor hair, beauty en lifestyle

Steffie is kapster en stylist in Budel bij Eindhoven. En dat doet ze goed en vol overgave in haar boetiek voor hair, beauty en lifestyle genaamd Good to be Hair. Aan Cybox werd gevraagd of er een huisstijl en website gemaakt kon worden. Natuurlijk kan dat!

Het design is fris en duidelijk en de website oogt vooral simpel. Het gemaakte logo hebben we geanimeerd bij het laden van een pagina en de info wordt vlot gepresenteerd. Steffie kan zelf de inhoud beheren en een blogbericht of foto is zo geplaatst. Een afspraak is uiteraard ook zo gemaakt. 

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp