GPmedia: websites voor vakbladen
GPmedia vakbladen

GPmedia: websites voor vakbladen

Voor uitgeverij GPmedia ontwikkelden wij een complete serie websites met één zelfde doel: de online vertaling van hun specifieke vakbladen naar een website die zowel goed is in het weergeven van artikelen, maar ook zorgt voor een fijne weergave van foto's en beschikt over een goede vindbaarheid.

Voor fysieke vakbladen als o.a. De OpticienSecond Skin, Hoordetail en De Kapper is men bij GPmedia dus goed bewapend met mooie websites waar de redacties zelf alles van inhoud, beeld en kleur kan beheren zodat het helemaal aansluit bij de beleving van hun magazines. Geregeld rolt men een nieuw blad uit en daar maken wij dan een nieuwe website bij.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp