Missie: kei goed lokaal bier brouwen
Gradoen Brouwers

Missie: kei goed lokaal bier brouwen

Zoals wij sterke websites bouwen kunnen Gerard en Jeroen kei goed bier brouwen. Daarbij zijn wij trots op onze Maasheggen en houden wel van een biertje, dus het ontwikkelen van de website van Gradoen, het nieuwe biertje uit de Maasheggen was een feestje.

Als het bier bij de brouwer weer op voorraad is dan kan je deze eenvoudig bestellen en afrekenen via de site. Nog leuker: de producten worden ook volautomatisch doorgeplaatst op ons lokale thuiswinkelplatform. Tijdens onze vrijdagmiddagborrels zijn Heggenleier en Hoppekamp in ieder geval al graag geziene gasten.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp