Havens Diervoeders voor de professionele boer
Havens Voeders

Havens Diervoeders voor de professionele boer

Al meer dan 20 jaar werken wij intensief samen met Havens; al decennia lang een begrip in de agrarische sector door hun kwaliteitsproducten. Zij produceren en leveren diervoeders aan professionele boeren en wij helpen hen hierbij graag.

Wat ooit begon met een eenvoudige website, is met de ontwikkeling die zij als bedrijf doormaakte, uitgegroeid tot een reeks websites voor specifieke doelgroepen in diverse talen, met een heldere dealer locator, webwinkel en een sterk ordersysteem waardoor iedere korrel op het juiste moment in de juiste silo beland.

Vanaf bijna het prille Cybox begin is Havens al klant. Het is dan ook niet gek dat wij geneigd zijn om te zwaaien als wij onderweg weer zo'n Havens vrachtwagen tegenkomen.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp