Betaalbaar digitaal event platform voor Industrial Studios
labs

Betaalbaar digitaal event platform voor Industrial Studios

We ontwikkelden een systeem voor Industrial Studios waarbij men online events met livestreams kan opzetten en faciliteren. Events beschikken binnen een op maat gemaakte vue-app over embedded livestreamvideo's met realtime chatboxen. Verder is er een geintregeerd moderatorpaneel, user interface voor de presentator en kan men live vragen stellen. Per event kan de organisatie de stijl van het evenement (kleuren, afbeeldingen) tweaken en beheren. Er wordt continu doorontwikkeld aan het product en we zijn inmiddels al aanbeland bij versie 4. Nieuwsgierig hoe of wat? Informeer eens naar een live demo.

Door de ontwikkelingen van de wereld in 2020 is Cybox sinds afgelopen jaar vrij actief in technische ondersteuning van online events en hielp het organisaties als het RIVM, gemeentes in het Land van Cuijk en Regionaal Bureau voor Toerisme met het in goede banen leiden hiervan. Ook daar kunnen we uiteraard meer over vertellen.

Er zijn momenteel geen meldingen of storingen bekend.
Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht*