Festivalwebsite en artwork voor Jera On Air
Jera On Air

Festivalwebsite en artwork voor Jera On Air

Jera On Air brengt Nederlands fijnste punkrock & hardcore samen in Ysselsteyn. Zij zochten creatievelingen met een voorliefde voor muziek die de doelgroep goed kan aanvoelen. 

Ons team heeft zelf ook veel ervaring in de horeca, vóór en achter de bar ;) en met het opzetten van diverse muziekfestivals. Dat wij klikten met deze partij was dan ook een voor de hand liggend feit. Voor hen zorgen we al meer dan 10 jaar voor een alles behalve statische site én bijbehorende illustraties en ontwerpwerk.

Eenvoudig de line-up checken, kiezen uit drie talen, sponsoren bekijken, tickets bemachtigen of je aanmelden als vrijwilliger, het kan. We love punkrock, van artwork tot website!

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp