Sprekende website voor Kepser
Kepser making metal matter

Sprekende website voor Kepser

Kepser zocht jaren geleden iemand die net als zij continu mee kan draaien in een dynamische technische wereld en sindsdien verzorgen wij de website. In 2020 is de site alweer compleet vernieuwd op basis van een ontwerp en concept van We're someone en werden wij als webdesigner uitgedaagd mee te denken en het project van a tot z uit te voeren.

Interessant is o.a. het werken vanuit een paar cases met producten verderop in de productieketting waar Kepser een grote spil in is, zoals een verpakking of een brood. Ook leuk zijn het kenniscentrum en de grote rol die de mensen van Kepser spelen binnen de website. Naast de website zijn wij ook de online marketing partner wanneer het om strategische online advertenties gaat.

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 

Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp