Bedrijsfkavels Regio Noordoost Brabant
Bouwkavels Brabant

Bedrijsfkavels Regio Noordoost Brabant

Voor de 17 samenwerkende gemeentes Regio Noordoost-Brabant hebben we een online platform ontwikkelt waar beschikbare bouwkavels getoond worden. Op een overzichtelijke manier worden de kavels op Google Maps geplot. Hierdoor is het voor potentiële kopers van bouwgrond voor bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw en/of kantoor eenvoudig zoeken naar de gewenste locatie. 

Het beheer van de website is op maat en uitgebreid. We kunnen op de kaart makkelijk (bouw)kavels tekenen en deze van informatie, foto's en documenten voorzien. Plus: ook worden de kavels getoond op andere online projecten zoals  Kavelkaarten Land van CuijkCuijk Woont en Bedrijvenpark Sterckwijck. 

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp