Online portfolio van een van onze grafische mannen
website logo/huisstijl

Online portfolio van een van onze grafische mannen

Sieb is, naast mede-eigenaar van Cybox, een van onze grafische mannen. Fanatiek in kleur, speels in vorm en vaak geïnspireerd door classic 20e eeuwse reclame en vette illustraties. Met deze ingrediënten zorgt hij voor een stevige, eigenwijze uitstraling die bijblijft. Op deze portfoliosite wil hij zijn ervaring en leukste projecten combineren en daarmee laten zien wat hij (en wij dus) allemaal in huis hebben op gebied van ontwerp van logo’s en huisstijlen en het maken van illustraties.

Zoek je dus iets met uitstraling, zelfverzekerdheid en misschien een twist? Wij weten ook op dat gebied van wanten. Houd ook zijn Instagram-feed in de gaten voor krabbels en tekeningetjes. Ook is hij een van onze frontend-designers (en -bouwers). Dus ook op (visueel en) technisch vlak is deze site een leuke speeltuin waar met technieken is en wordt geëxperimenteerd voor een zo leuk mogelijke beleving van de inhoud.

Er zijn momenteel geen meldingen of storingen bekend.
Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht*