Vormgeving boek over de bevrijding van Boxmeer
Tot frontgebied verklaard

Vormgeving boek over de bevrijding van Boxmeer

Klopt, we maken vooral dingen voor online. Soms wil het wel zo zijn dat je broer fanatiek amateurhistoricus is en het wilde idee krijgt een echt boek te gaan willen maken. Een boek over de roerige bevrijding van onze omgeving. Dan ga je natuurlijk met alle liefde mee in het proces om de complete vormgeving voor je rekening te nemen.

Dat was niet het enige. Er werden o.a. foto's gemaakt van echt wapentuig in een popupfotostudio in het Oorlogsmuseum, zegellakstempels gemaakt voor officiële uitnodigingen en beschilderde signs vervaardigd voor de promotie. Heel wat avonden werden in het project gestopt en in november 2019 werd het echte boek gepresenteerd in een volle theaterzaal. Bij de making of op de website zie je ongeveer hoe dat allemaal er aan toeging. Trots op het resultaat!

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 

Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp