Wij zijn vrienden van het Maasziekenhuis in Boxmeer
Vrienden v/h Maasziekenhuis

Wij zijn vrienden van het Maasziekenhuis in Boxmeer

Vrienden van het Maasziekenhuis is een stichting die is opgericht door een aantal maatschappelijk betrokken inwoners uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Zij zetten zich belangeloos in voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller, en aantrekkelijker Maasziekenhuis. Door extraatjes te bieden die het Maasziekenhuis niet zelf kan bekostigen. 

Een dankbaar project om aan mee te werken en de online donateurs langzaam te zien groeien. 
Doneren kan heel eenvoudig met Ideal. Kijk vooral ook bij de projecten die gerealiseerd zijn en de lopende projecten om te zien wat echte vrienden kunnen betekenen. 

Wij zijn gewoon aan het werk, deels vanuit huis, deels vanuit kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 
Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht
Of stuur 'n bericht viaWhatsApp