Gedreven webdevelopers
uit het Land van Cuijk

Met een goed uitgerust team webdesigners en webdevelopers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het ontwikkelen van werkende websites en het realiseren van digitale en online oplossingen. We werken ook graag samen, met en voor andere ontwerpers en bureaus.

Ons hoofdkwartier op het Mediaplein in Boxmeer staat vol planten en op vrijdag hebben we geregeld een gezellige teamborrel. Maak gerust eens een keer een (online of offline) afspraak om kennis te maken! ☕

Nando

oprichter / regionaal / single

Marco

admin / klantgericht / maya-fan

Joris

sales / techno / zoomer

Bas

techniek / gadgets / honkbal

Kevin Sieb

frontend / design / punkrock

Caya

sales / cuijk / bierbrouwster

Michel

hosting / servers / vader

Roy

frontend / design / sintunnis

Timo

techniek / waterpolo / metal

Jari

techniek / backend / the dude

Marcel

techniek / motör- / metalhead

Eefke

tekst / content / heks

Henk

video / foto / actie

Malou

foto / moeder / dansfreak

Istar

foto / italië / wijn

Kei warm regiohart

We zijn ambassadeur van Vrienden v/h Maasziekenhuis en we zetten ons met hart en ziel in voor ons Land van Cuijk op internet. Ook zijn we sponsor van evenementen als Daags na de Tour, Metworst & Jera On Air. We zorgen dat zij online goed vertegenwoordigd en vindbaar zijn. We maken ons graag sterk voor onze mooie buurt.

Voor de sport hetzelfde, zo zijn we al jaar en dag websitebouwer voor verenigingen en clubs als basketballers Akros, honkballers Royals en volleybalsters HAVOC.

Maatschappelijk betrokken of (een beetje) bevlogen durven we onszelf dus wel te noemen. Verder is het ons niet onbekend om een goed doel te steunen. Van een leuk idee horen we dus ook altijd graag!

fotoDaags na de Tour