Webdesigners uit <br>'t Land van Cuijk

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Sinds 1997 opereren we vanuit Boxmeer voor en samen met bedrijven, organisaties en overheden. 

Webdevelopers en webdesigners

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen. Wij werken ook graag samen met en voor andere ontwerpers en reclamebureaus.

Met een hecht team uit onder andere Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis en (tsja) Utrecht werken we vanuit ons kantoor op het Mediaplein in Boxmeer, maar soms ook vanuit thuis. Ook externe specialisten komen uit ons regionale netwerk.

Techniek + design + content

Een professionele website maak je niet alleen, maar dat doe je samen. Een goede website heeft drie peilers: vorm, techniek en content. En dat is waar wij ons mee bezig houden. We kunnen je al deze diensten leveren en je daarmee dus bijna geheel ontzorgen.

Bijna, want kennis van jouw product, dienst en doelgroep mag uiteraard niet ontbreken. Daarom nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken zodat we samen bijvoorbeeld een succesvolle website of webshop voor je kunnen maken.

Nando
oprichter / regionaal / marketing
Boxmeer
image
Joris
sales / techno / zoomer
Utrecht
image
Bas
techniek / gadgets / honkbal
Boxmeer
image
Caya
sales / cuijk / bierbrouwster
Kuuk
image
Marco
admin / klantgericht / maya-fan
Boxmeer
image
Kevin Sieb
frontend / design / punkrock
Boxmeer
image
Michel
hosting / systemen / vader
Boxmeer
image
Timo
techniek / waterpolo / metal
Boxmeer
image
Roy
frontend / design / sintunnis
Sint Anthonis
image
Jari
techniek / backend / the dude
Grave
image
Marcel
techniek / motör- / metalhead
Nijmegen
image

Trots op onze klanten

We hebben websiteswebshops en meer mooie dingen mogen maken voor klanten uit uiteenlopende branches. Hierdoor is ons werk nooit saai en heel divers. Onze klanten zijn trouw. Jarenlange samenwerkingen van soms wel meer dan 20 jaar vinden wij dus zeker het vernoemen waard.

Does size matter?

Nee, bij ons ben je welkom als het gaat om een website of webshop voor een zzp-er, mkb-er, multinational, overheid of vereniging.

Ambassadeurs
van de regio

Los van het bedrijfsleven, zetten we ons regelmatig in voor de samenleving. Zo zijn we ambassadeur van Vrienden van het Maasziekenhuis en sponsor van diverse verenigingen en evenementen. Hieronder vertellen we je er graag wat meer over.

Altijd betrokken partners

Wij zijn betrokken bij evenementen als Daags na de Tour, De Metworst, Op de Tôffel, Boxmeerse Vierdaagse, festival Jera On Air en de Kuukse Elfkroegetocht

Als partner van Visit Land van Cuijk promoten wij de regio online, beheren de lokale Uitagenda en we ondersteunen initiatieven zoals een Goei Leven en het Platform AgriFood Tech.

Doelen & clubs

Ook goede doelen zoals de Voedselbank Limburg-Noord, All4Small en Goede doelen Boxmeer hebben ons met succes weten te vinden.

Ook wij hebben hobby's en zijn sportief sponsor van basketballers, honkballers, wielrenners, volleyballers, zwemmers, wandelaars, cheerleaders, autoliefhebbers en carnavalsvierders. En ook jouw club is welkom.

Samenwerken?

Zoek je nog een sponsor of partner voor je website? Laat het ons dan gerust weten. We beloven niets, maar vragen staat vrij en we denken graag mee.

Neem contact op

Foto Cybox