Nieuwe website laten maken
Websites

Nieuwe website laten maken

Wij maken gebruiksvriendelijke, snelle websites. Van compact tot groot, van zakelijk tot artistiek. Altijd met een eigen karakter, met aandacht vervaardigd en geschikt voor desktop & mobiel. Ze zijn voor het oog simpel, maar vaak technisch complex.

Hoe werkt dat? En wat kost een website?

Maak een afspraak bij ons in Boxmeer met bijvoorbeeld onze Joris, Nando of Caya. We spreken je wensen en ideeën door en vervolgens maken zij een offerte op maat. Vaak kunnen we dan al binnen een week voor je aan de slag. Bij ons is een project altijd maatwerk, maar de kosten vallen mee, want een eenvoudige website is al mogelijk vanaf 1.000 euro.

Vorm, techniek en content

Bij het maken van een nieuwe website zijn wij jouw partner voor vorm, techniek en content. Heb je nog geen geen logo en huisstijl? Geen probleem, want die ontwerpen we graag. Een technische uitdaging kunnen wij aan, maar de basis is al klaar en daardoor leveren we snel. Heldere tekst is voor zowel bezoeker als zoekmachine belangrijk, maar foto's en video's zeggen meer dan woorden, dus ook daar denken we graag in mee.

Zelf de inhoud van je website beheren

De inhoud van je website en webshop beheer je eenvoudig zelf met ons eigen content management system Backstage. Het zit vol mogelijkheden, maar is simpel in gebruik. Onze plug-ins zoals nieuws, agenda, formulieren en webshop zijn een goed begin en houden de kosten laag. Wil je zien hoe dat werkt? Laat het ons weten.

Een mooie website laten maken in Boxmeer?

Dat vinden we natuurlijk een goed idee. En we vertellen ook graag waarom en laten dat graag zien. Onder het genot van een kop sterke koffie of (Maasheggen)thee showen we graag oplossingen die we al eerder hebben bedacht of denken graag mee wat het beste bij jouw verhaal zou passen.

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact