Zelf je website beheren
Backstage cms

Zelf je website beheren

Backstage cms is ons in eigen huis ontwikkelde content management systeem waarmee je simpelgezegd de inhoud van je website beheert. Het zit vol mogelijkheden, maar is heel simpel in gebruik. Onze plugins zoals nieuws, agenda en formulieren zijn een goed begin en houden de kosten laag.

Geen technische kennis nodig

Ook zonder enige technische kennis van internet of websites kun je met Backstage aan de slag. Daar zorgen we voor. Backstage heeft ook geen helpfunctie: we zorgen dat het simpel blijft. Het beste laten we je graag zien in een persoonlijke demonstratie bij ons in Boxmeer of via een online kennismaking.

Websites bouwen op een sterke basis

Op de basis van Backstage bouwen wij jouw nieuwe website of webshop. Wij voorzien deze dan van een uniek ontwerp/indeling en de benodigde functies: zowel standaard en op maat. We kunnen zodoende dus letterlijk en figuurlijk bouwen op ons eigen Backstage-pakket. Onze Backstage is uiteraard ook netjes opgezet voor resultaat in zoekmachines, toegankelijkheid en Backstage werkt altijd snel.

Veelzijdig + uitbreidbaar

Backstage bestaat standaard uit (tekst)pagina’s met foto’s, video's en downloads. Handige plugins zoals fotoalbums, agenda, nieuws, (contact)formulieren en zelfs een shop staan ook voor je klaar. Daarbij is het uitbreidbaar met functies zoals reserveersoftware, zoeken, een bookingtool, ticketshop, complete beeldbank en alles wat we zelf nog niet bedacht hebben... Mogelijkheden genoeg dus.

Rondleiding Backstage?

Een demonstratie van onze Backstage geven we graag. Heb je dus een leuk project in gedachten en wil je graag zien hoe het werkt? Een kijkje in de keuken? Laat het ons weten, want wij laten het je graag zien bij ons op het hoofdkwartier in Boxmeer en wie weet draait jouw volgende online project ook met Backstage onder de motorkap. We zijn benieuwd!

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact