Innovatie en ontwikkeling
Development

Innovatie en ontwikkeling

Voor ons zijn innovatie en ontwikkeling belangrijk. We geloven er heilig in dat het in eigen huis uitvinden en ontwikkelen goed is om scherp te blijven. Bijzondere wensen uit de markt en ons vakgebied zorgen voor nieuwe ideeën en vaak ook tot nieuwe oplossingen en producten.

Ons paradepaardje Backstage

Een mooi voorbeeld van ontwikkeling is ons in eigen huis ontwikkelde Backstage cms waarmee je eenvoudig je eigen website beheert. Het zit vol mogelijkheden, maar is heel simpel in gebruik. Backstage is voor veel van onze online oplossingen de basis waar wij op voortbouwen.

Geen dealer, maar fabrikant

Wij streven naar eenvoud voor iedere gebruiker en dat is vaak juist weer wel vrij complex. Je ziet hier meestal niks van, totdat het niet werkt. Door eigen productie kennen wij onze systemen door en door, dus mocht er toch ooit iets mis gaan dan lossen we dat ook gewoon meteen weer op. Ook wat dat betreft houden we het graag helder en simpel.

Maatwerk; out of the box

Naas eigen producten zoals Backstage, Mailstage en onze beeldbanksoftware (die nog geen naam heeft) leveren we vaak maatwerk waar we achter kunnen staan. We ontwikkelen apps, doneermodules, bestelsystemen, reserveersystemen, ticketshops, agenda's, plansystemen en nog veel meer. Is het te programmeren? Dan doen we dat (waarschijnlijk) graag.

Informeer

Ook los daarvan zijn we dol op een uitdaging. Zo meten we bezoek, streamen we evenementen en leveren we support bij een Zoom event. Heb je een leuk project? Laat het maar weten!

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact