Online marketing

Online marketing met Google Adwords

De websites die wij maken voldoen aan alle technische eisen voor een optimale indexering door Google, maar techniek is niet de enige factor van belang als het gaat om een goede vindbaarheid van uw website.

Het plaatsen van de juiste trefwoorden in uw webteksten, het regelen van links op andere (passende) websites en het actief en slim inzetten van de sociale media zijn enkele andere factoren die hierbij een belangrijke rol spelen.

Cybox adviseert en voert uit, maar soms is dit niet voldoende, of smaakt het naar meer. Om nog beter en sneller gevonden te worden kunt u gaan adverteren via Google Adwords, het advertentieprogramma van Google.

Online adverteren

Uw advertenties worden boven en naast de zoekresultaten getoond wanneer uw doelgroep zoekt op woorden of woordgroepen die wij vooraf samen met u bepalen. U betaalt per klik, dus voor een bezoeker op uw website. Het kiezen van de juiste doelgroep, regio, trefwoorden, woordcombinaties en advertentieteksten is dus erg belangrijk voor (meetbaar) succes.
 

Regionaal en lokaal online adverteren

Cybox heeft ook een krachtig lokaal en regionaal online netwerk ter beschikking. We kunnen uw doelgroep via internet bereiken via goedlopende kanalen als Land van Cuijk. 

Wilt u weten hoe dit voor u kan werken?
Maak eens een afspraak
Foto gemaakt in de Cybox fotostudio
Foto gemaakt in de Cybox fotostudio
Foto gemaakt in de Cybox fotostudio