Online marketing met Google Adwords

De websites die wij maken voldoen aan alle technische eisen voor een optimale indexering door Google, maar techniek is niet de enige factor van belang als het gaat om een goede vindbaarheid van je website.

Het plaatsen van de juiste trefwoorden in je webteksten, het regelen van links op andere (passende) websites en het actief en slim inzetten van de sociale media zijn enkele andere factoren die hierbij een belangrijke rol spelen.

Cybox adviseert en voert uit, maar soms is dit niet voldoende, of smaakt het naar meer. Om nog beter en sneller gevonden te worden kun je gaan adverteren via Google Adwords, het advertentieprogramma van Google.

Online adverteren

Je advertenties worden boven en naast de zoekresultaten getoond wanneer je doelgroep zoekt op woorden of woordgroepen die wij vooraf samen met jou bepalen. Je betaalt per klik, dus voor een bezoeker op je website. Het kiezen van de juiste doelgroep, regio, trefwoorden, woordcombinaties en advertentieteksten is dus erg belangrijk voor (meetbaar) succes.

Regionaal en lokaal online adverteren

Cybox heeft ook een krachtig lokaal en regionaal online netwerk ter beschikking. We kunnen je doelgroep via internet bereiken via goedlopende kanalen zoals Land van Cuijk

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken?

Maak eens een afspraak

Wij zijn gewoon aan het werk, maar even niet op kantoor. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus laten we onze mensen uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis werken. 

Mocht je ons telefonisch niet meteen kunnen bereiken, probeer het dan op onze mobiele nummers en/of gebruik onze e-mailadressen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunnen we je helpen?
Bericht