Support & ondersteuning

We willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn en je zo veel mogelijk meteen juist informeren. Daarom hebben we hier veel voorkomende zaken voor onze klanten (en onszelf) op een rijtje gezet. Mocht je gerichte ondersteuningsvragen hebben, dan kun je ons het beste een e-mail sturen naar support@cybox.nl

Ook vragen als; wat kost een website? Hoe maak ik een webwinkel? Wat is mijn ip-adres? Dat soort vragen krijgen we geregeld. Als je daaronder geen antwoord op vind, dan kun je altijd gewoon contact opnemen.

Werkwijze voor een nieuwe website of webwinkel?

  1. We beginnen met een gesprek om wensen in kaart te brengen en mee te denken.
  2. Daarna maken we een plan van aanpak en offerte voor je.
  3. Als dat akkoord is gaan we snel aan de slag met ontwerp en bouw en vervolgens wordt de website al werkend gespresenteerd. Dan is er ruimte voor aanpassingen en is er tijd voor je om de inhoud van de website op orde te kunnen maken.
  4. Daarna kan het project LIVE! 

Van idee tot online kan vlot gaan, maar blijft altijd afhankelijk van de wensen en kaders van het project, of er bijvoorbeeld ook nieuw beeld- en tekstmateraal moet komen en de verdere afspraken die we maken. Het blijft altijd (mooi) maatwerk. 

Informeer vrijblijvend voor een kennismaking!

Vraag over e-mail?

Loopt je e-mail via Cybox en mochten er hierover vragen of problemen zijn, dan kun je het beste een mail sturen naar support@cybox.nl. Mocht dat juist niet mogelijk zijn, dan kun je ook bellen naar 0485 - 47 17 74.

Bieden jullie hulp bij Zoom / online meetings?

Jazeker. Een online (Zoom) meeting, vergadering, webinar, workshop en evenement organiseren is steeds gebruikelijker, maar toch nog soms (te) ingewikkeld. Wij bieden hierbij ondersteuning op diverse manieren. Kijk hier voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn website zelf aanpassen?

Met ons systeem is dat een fluitje van een cent. Backstage CMS is in eigen huis ontwikkelde software waarmee je de inhoud van je website zelf kunt beheren. Backstage gebruiken wij zelfs ook als motor" en basis van veel van onze projecten. Het zit boordevol mogelijkheden, maar is toch supersimpel in gebruik. Lees meer op deze pagina en informeer gerust, want we geven je graag een demonstratie! 

Wat is mijn IP-adres?

Soms hebben we een ip-adres nodig om een probleem op te lossen. Je ip-adres is 18.232.179.37 (kopiƫren)

Ik heb een Teamviewer-sessie gepland. En nu?

Heb je een remote-sessie ingepland en de juiste persoon van Cybox aan de telefoon?
Start je Teamviewer-sessie

Welke browser en systeem gebruik ik?

Onderstaande gegevens geven aan welke browser en systeem je nu gebruikt. Deze gegevens kunnen ons soms helpen een probleem op te lossen als je die aan ons doorgeeft: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) (kopiƫren)

Supportformulier