Je eigen nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven

Je eigen nieuwsbrieven

Via e-mailnieuwsbrieven je doelgroep benaderen is een effectieve en relatief goedkope vorm van communiceren. Informeer klanten over nieuwtjes, aanbiedingen en andere wetenswaardigheden van jouw bedrijf en zorg voor een betere klantenbinding. In je eigen (huis)stijl.

Nieuwsbrief in eigen huisstijl

Aan de hand van jouw huisstijl maken wij een template op maat en zetten deze voor je klaar. Daarna kun je de nieuwsbrieven en mailings zelf maken en versturen. Eenvoudig en doeltreffend, met ons programma Mailstage.

Mailadressen & adresgroepen

Mailadressen en adresgroepen beheren is eenvoudig en het succes van een nieuwsbrief wordt gemeten met uitgebreide statistieken die je uiteraard zelf kunt inzien. Heb je bijzondere wensen, wil je meer weten, of een demonstratie van Mailstage, dan horen wij dat graag!

Inschrijven en uitschrijven

We kunnen ervoor zorgen dat bezoekers zich via jouw eigen website of webwinkel kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Ook uitschrijven maken we makkelijk zodat we netjes voldoen aan alle privacyregels. Informeer gerust eens naar wat er mogelijk is en dan gaan we graag samen met je aan de slag.

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact