Online marketing en adverteren met Google Ads

Vindbaarheid verbeteren

De websites die wij maken voldoen aan alle technische eisen voor een optimale indexering door Google, maar techniek is niet de enige factor van belang als het gaat om een goede vindbaarheid van je website. Het plaatsen van de juiste trefwoorden in je webteksten, het regelen van links op andere (passende) websites en het actief en slim inzetten van de sociale media zijn enkele andere factoren die hierbij een belangrijke rol spelen. Cybox adviseert en voert uit, maar soms is dit niet voldoende, of smaakt het naar meer. Om nog beter en sneller gevonden te worden kun je bijvoorbeeld gaan adverteren via Google Ads, het advertentieprogramma van Google.

Online adverteren

Je advertenties worden boven en naast de zoekresultaten getoond wanneer je doelgroep zoekt op woorden of woordgroepen die wij vooraf samen met jou bepalen. Je betaalt per klik, dus voor een bezoeker op je website. Het kiezen van de juiste doelgroep, regio, trefwoorden, woordcombinaties en advertentieteksten is dus erg belangrijk voor (meetbaar) succes.

Neem contact op

‹ Meer support/faq

Er zijn momenteel geen meldingen of storingen bekend.
Kunnen we ergens mee helpen?
Hoi! Je kunt ons hier snel een vraag stellen of berichtje sturen. Je kunt altijd mailen en tijdens onze openingstijden kun je altijd even bellen.
Bericht*