Online beeldbank maken
Online beeldbank

Online beeldbank maken

Een foto-archief op je website. Heeft je organisatie of bedrijf foto’s van vele jaren verzameld en wil je hier graag iets op internet mee doen? Wij hebben wat ontwikkeld waarmee je makkelijk een eigen beeldbank kan starten: een plugin om foto's overzichtelijk op een website tentoon te stellen.

Foto-archief op je website

Of het nu gaat om een fotoarchief die gevuld is met foto’s van een paar jaar, tientallen of zelfs honderden jaren. Met een beeldbank heb je alle beelden op één plek.  Een fotoarchief dat up-to-date blijft door een makkelijk hanteerbaar systeem, met ons eigen cms systeem Backstage. Je beeldbank kan een uitbreiding zijn van je huidige website of op een nieuwe domeinnaam.

Interesse in een beeldbank?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan! Tijdens een kennismaking luisteren we graag naar je wensen en bespreken we de manieren hoe we het wellicht kunnen toepassen. Uiteraard kunnen we in een gesprek meerdere mogelijkheden bespreken die van toepassing kunnen zijn op websites, webwinkels of het (laten) maken van foto en video.

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact