Help! Wij organiseren eerste hulp bij Zoom Meetings

De online wereld biedt veel mogelijkheden, veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers een x aantal dagen vanuit huis te laten werken. Een online (Zoom) meeting, vergadering, webinar, workshop, presentaties, borrel en evenement organiseren wordt mede daarom steeds gebruikelijker. Logisch, want de benodigde techniek heeft vrijwel iedereen in huis, maar vaak kun je wel wat hulp gebruiken. En dan zijn wij er!

Lees ook onze Zoom-support reviews

Ondersteuning bij het faciliteren van online events

Cybox faciliteert graag je online vergaderingen en events! Voor online meetings hebben we ervaring met webinarsoftware zoals Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom en Google Meet. Voor interactieve presentaties zetten we bijvoorbeeld Mentimeter of eigen oplossingen in. Eerdere succesvolle projecten zijn o.a. online raadsvergaderingen voor de gemeentes in het Land van Cuijk via livestreams op YouTube, Virtual Events via Webex meetings i.s.m. Industrial studio en gerichte webcasts voor het Regionaal Bureau voor Toerisme.

Betrek publiek bij het verhaal

Communiceer met je doelgroep via interactieve presentaties, groepsessies, polls, shoutbox en/of live chat of laat de deelnemers direct een vraag stellen. Er zijn ook genoeg contactmomenten voor, na en tijdens een webinar of digitaal event waar je mee ook kunt scoren: van de uitnodiging tot de bedankmail achteraf. Wil je bij de online seminar een grote groep uitnodigen of alleen een klein gezelschap en moeten mensen zichzelf vantevoren al aanmelden? Het kan allemaal digitaal en je kunt dit naar smaak en wens (door ons laten) inrichten.

Support en inrichting online meeting

Cybox verzorgt in een paar eenvoudige stappen de (technische) ondersteuning bij je webinar zodat je je vooral met de inhoud kan bezig houden. We kunnen indien gewenst je call managers zijn voor het beheer van het beeld, geluid en groepsessies, maar ook de "calls" geheel technisch opzetten en inrichten. Wij denken ook graag mee over hoe je een interessant programma opstelt voor je publiek en we kunnen je helpen bij de keuzes te maken voor de locatie, de eventuele presentator bij je online meeting en ook maken we natuurlijk graag de bijbehorende website(s).

Help! Wij organiseren eerste hulp bij Zoom Meetings

We zijn Zoom Co-host en bieden technische ondersteuning

Ondersteuning bij een online meeting is één van onze nieuwste paradepaardjes. Wij zijn daarom graag jouw Zoom co host en bieden volledige ondersteuning aan bij het organiseren van een online meeting. Wat kunnen wij als co host voor jou doen?

Zoom co host nodig?

Je kent het inmiddels wel. Je logt in en weet niet zeker of iemand je gezien heeft, of er is wel iemand maar die staat nog op mute tot iedereen binnen is. De eerste indruk bij binnenkomst is ook online erg belangrijk. Een eerste indruk bij een online meeting of webinar is de impressie die je achterlaat bij bezoekers en deelnemers. Wij kunnen die ontvangst en binnenkomst beheren en mensen zich welkom laten voelen bij jouw online bijeenkomst. Op een manier die bij jouw bedrijf past.

Webinar & Workshop facilitator nodig?

Jouw kantoor is misschien beperkt, maar online is er ruimte genoeg. Wil je een online webinar of workshop organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe te sturen? Wij kunnen breakout-ruimtes voor jou opzetten voor duo’s of kleine groepen. Wij kunnen de verbindingen leggen en bijvoorbeeld sturen wanneer iedereen plenair aanwezig moet zijn.

Zoom Producer nodig?

Vind jij het een leuk idee om een achtergrondmuziekje te spelen wanneer men wacht tot de online meeting of presentatie gaat beginnen? Of heb jij een leuk evenement waarbij je graag muziek als ondersteuning wilt gebruiken of wil je originele pauzemuziek? Wij hebben diverse muzikanten en Dj’s in huis die graag online de desgewenste tunes zullen spelen! Wij zijn jouw Zoom producer én jouw Zoom DJ!

Zoom beveiliging nodig?

Maak jij je druk dat iemand wilt inbreken in jouw zoom meeting of stiekem wilt mee feesten tijdens jullie online bedrijfsevent? Wij zorgen ervoor dat je alle nieuwe beveiligingsfuncties van Zoom gebruikt waardoor inbrekers geen kans meer maken. Mocht er onverhoopt toch een virtuele virtuoos tussen zitten dan hebben wij deze direct in de smiezen en verwijderd voor je er erg in hebt.

Zoom Chat beheerder nodig?

Wil jij een virtuele pop-up medewerker onderin je beeldscherm? Ook dat regelen wij graag. Wij kunnen hier veelgestelde vragen beantwoorden, links en bronnen delen, de pauze aankondigen, instructies voor activiteiten of danstips voor de pauze geven. 

Technische ondersteuning Zoom nodig?

Er is altijd wel iemand waarvan de camera niet werkt, die halverwege de sessie opeens uit de lucht gaat of waarvan de microfoon voor galm zorgt. Wij kunnen dan 1 op 1 met deze persoon chatten en de technische problemen oplossen.

Online bijeenkomst organiseren?

Ben jij nog op zoek naar leuke invulling voor jouw bijeenkomst, training, een boeiende spreker of een gezellige quiz? Ook hier denken wij graag mee zodat jouw bijeenkomst origineel en persoonlijk wordt! Van uitnodiging tot afscheidslied!

Zoom expert

Organiseer jij een workshop of webinar en wil jij je niet druk maken over de technische kant maar focussen op jouw expertise? Huur ons dan in als Zoom Expert en verzeker jezelf van het feit dat jouw webinar niet alleen professioneel, maar ook onvergetelijk kan worden. Om die eerste onuitwisbare indruk te maken of om jouw werknemers echt te betrekken. Want online kan wel degelijk persoonlijk zijn, maar dan moet je het wel goed aanpakken! 

foto

Plan mijn (Zoom) meeting!

Een online (Zoom) meeting, vergadering, webinar, workshop en evenement organiseren is steeds gebruikelijker, maar toch nog soms (te) ingewikkeld. Logisch, want de benodigde techniek heeft vrijwel iedereen in huis, maar vaak kun je wel wat hulp gebruiken. 

Wij bieden hierbij ondersteuning en onze Joris Claassen vertelt je graag hoe we dat doen. Mail vrijblijvend naar joris@cybox.nl, bel 0485 471774WhatsApp of stuur snel even een bericht via onderstaand formulier.

foto