Ondersteuning bij Zoom events
Online meetings

Ondersteuning bij Zoom events

Een online (Zoom) meeting, vergadering of webinar organiseren is steeds gebruikelijker, maar toch nog soms (te) ingewikkeld. Logisch, want de benodigde techniek heeft vrijwel iedereen in huis, maar vaak kun je wel wat hulp gebruiken om alles in goede banen te leiden. Daar kunnen wij je bij helpen.

Online meetings support

Voor online meetings hebben we ervaring met webinarsoftware zoals Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom en Google Meet. Voor interactieve presentaties zetten we bijvoorbeeld Mentimeter of eigen oplossingen in. Eerdere succesvolle projecten zijn o.a. online raadsvergaderingen voor de voormalige gemeentes in het Land van Cuijk via livestreams op YouTube, Virtual Events via Webex meetings i.s.m. Industrial studio en gerichte webcasts voor het Regionaal Bureau voor Toerisme.

Technische ondersteuning

Dat kan! Ondersteuning bij een online meeting is een van onze nieuwste diensten. Wij zijn daarom graag jouw "Zoom co host" en bieden volledige ondersteuning aan bij het organiseren van een online meeting. Wat kunnen wij als host voor jouw online evenement betekenen? Laten we een online meeting plannen.

Meer weten of combineren?

Een online meeting, evenement of webinar zetten we graag met je op. Dus, denk je dat iets kunt gebruiken dat wij op dit gebied te bieden hebben? Vraag naar onze Joris en hij kan je alles haarfijn uitleggen. Het combineren van onze andere diensten is ook altijd mogelijk. We adviseren graag en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Stuur een bericht

Webdesigners uit
't Land van Cuijk

Met een goed uitgerust regionaal team webdesigners en -developers zijn we toch al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van websites en online oplossingen.

Lees meer   Contact